Esta emisión funciona mejor en la App de iVoox, con la última versión de Mac OS, y en navegadores como Chrome y Firefox.

Descripción de La Bona Radio

¿Ja escoltes La Bona Radio? És la millor opció. És una ràdio dinàmica, divertida (a vegades nostàlgica) però també compromesa amb tots els esdeveniments polítics, socials i culturals de la nostra comarca.

Durant la nostra història, portem més de cinc anys, hem apreciat com augmentava cada dia, poc a poc, la nostra audiència i volem donar-vos les gràcies en aquest moment, de tot cor, la confiança dipositada en aquesta casa.

Ampliem també el nostre agraïment a tots els col·laboradors, el presentadors, els periodistes, que han estat amb nosaltres des del principi i van contribuir amb el seu treball , per arribar fins avui.

Aquesta temporada hem fet un petit recés al programa en directe, ja que estem a l'espera de la concessió administrativa definitiva que atorga la Generalitat Valenciana. En aquest “interin” seguim treballant per renovar les idees. Per que el nostre objectiu és emetre la millor, la més original, la més divertida, en fi, la més agosarada de totes les emissores de ràdio de la comarca del Maestrack i província.
Però tornarem, i tornarem renovats amb molta força i compromís.

Mentrestant, gaudeix de la bona música que mai et faltarà en la 99.9 FM .

Rating 2,5 basado en 1 valoración

Episodios destacados hoy

ag