La Veu de Sant Joan

La Veu de Sant Joan

Description

La Veu és l'emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses, amb més de 30 anys d'emissió. Actualment hi ha 30 col·laboradors que generen més de tres hores diàries de producció pròpia. La programació és eminentment musical, amb una forta aposta per la música independent actual i també en català a la radiofórmula i amb programes musicals especialitzats, tot i que també hi ha espai per a l'actualitat municipal amb informatius diaris, una tertúlia esportiva, l'emissió dels plens municipals, programes espcials en esdeveniments com el festival Clownia, el 3 Dies Trial de Santigosa o l'Ultra Trail Emmona... Emet pel 107.4 FM i per internet, i tota la programació es pot escoltar a través dels dispositius mòbils, a la pàgina web de La Veu www.santjoandelesabadesses.cat/laveu, i a través de la plataforma TuneIn des de qualsevol navegador. La Veu és una de les emissores que pertanyen a La Xarxa.

Read more Read less


Interests

Política, economia e opinião Mundo e Sociedade Esportes


Explore more


Comments

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

Aquest senyor visità, també, el meu arxiu a casa meva de les relacions amb Mèxic. Vaig fer-l´hi entrega de diversos documents relacionats amb el Sr. Salvador Moreno. Perdoneu ho faci constar. Es legítim.

_('Imágen de usuario')

Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información